LESINFORMATIE

Waar en wanneer?
Woensdag: 21.00 – 22.15 uur HATHA YOGA Hoofdstraat 59, Zeijen

Kosten
Kosten: €10 per les. Je betaalt steeds voor een reeks tot een schoolvakantie. Voorafgaand over te maken op rek nr. NL26RABO0366588389, ten name van B. de Lange.

Data 2020
Tijdens schoolvakanties is er geen les.

1e reeks tot de voorjaarsvakantie: 8, 15, 22, 29 januari / 5, 12 februari (6x)

2e reeks tot de meivakantie: 4, 11, 18, 25 (VERVALT) maart / 1, 8, 15, 22 april (7x)

Proefles
Benieuwd of deze yogavorm iets voor je is? Geef je dan op voor een gratis proefles via bibidelange1985@gmail.com.

Algemene voorwaarden
Bij de betaling van het cursusgeld ga je akkoord met de algemene voorwaarden:

  • Betaling: het lesgeld vooraf overmaken.
  • Lesrooster en annulering van lessen: de meest actuele lesplanning staat op de website. Wijzigingen worden daar tijdig bekend gemaakt. Bij ziekte van de docent of onvoorziene omstandigheden komt de les te vervallen. Als er langere tijd geen les kan worden gegeven vanwege ziekte of onvoorziene omstandigheden wordt de lessenserie verlengd met het aantal weken dat er geen les is.
  • Restitutie: restitutie van het lesgeld is niet mogelijk. De openstaande lessen zijn in overleg wel overdraagbaar, bijvoorbeeld bij ziekte of verhuizing.
  • Voor aanvang ben je verplicht om belangrijke lichamelijke of psychische klachten te melden aan de docent, zodat zij hiermee rekening kan houden of eventuele alternatieven kan aandragen.
  • Je blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor jouw welzijn, dus werk binnen je eigen grenzen en raadpleeg, wanneer je onder behandeling bent, je arts of therapeut over wat je wel/niet mag doen.
  • Als de cursist verhinderd is, wordt het op prijs gesteld als dit tijdig telefonisch, per sms, app of per mail wordt doorgegeven.
  • Risico: deelname aan de lessen is voor eigen risico. De docent kan niet aansprakelijk gesteld worden voor mogelijke blessures, ongevallen, materiële schade of diefstal, die al dan niet direct of indirect in verband gebracht kunnen worden met deelname aan de lessen en/of aanwezigheid in de yogastudio.
LESINFORMATIE